Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44

The White Smile Company is tijdelijk gesloten ivm Coronavirus

Alles over de behandelingen
Onze behandelingen
Bekijk hier onze vestigingen
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
#MyWhiteSmile Volg ons op Instagram

Tanden bleken

Dé specialist in tanden bleken

Tanden bleken, dat doe je bij The White Smile Company! Hét adres voor een stralend wit gebit. 100% veilig en professioneel je tanden laten bleken! Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij de meest gerenommeerde kwaliteitskliniek van Nederland. Onze persoonlijke aandacht, de beste apparatuur, materialen en specialisten zijn een garantie voor kwaliteit, mooie witte tanden en een gezond witgebit. Wij behandelen je in een privé ruimte met je eigen TV en respecteren je privacy! Wij geloven in onze kwaliteit en daarom geven wij op iedere behandeling 100% garantie

100% veilig jouw tanden bleken

Regelmatig krijgen we vragen van patiënten. Ze willen bijvoorbeeld graag weten of tanden bleken veilig is, of het pijn doet, hoe het werkt en of het hun gebit beschadigt. We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet, zodat u direct de antwoorden kunt vinden. Onze  behandelmethode om jouw tanden witter te maken voldoet volledig aan de nieuwe wetgeving van de EU. The White Smile Company  bestaat reeds 16 jaar en is tot de dag van vandaag een van de beste tandbleek klinieken van Nederland. 

Makkelijk witte tanden

Een witte glimlach is al jaren populair maar door de veilige en effectieve bleekmethodes laten steeds meer Nederlanders hun tanden professioneel bleken. Daarom heeft The White Smile Company vestigingen verspreid over het hele land. Lekker makkelijk, zo is er altijd wel een White Smile Company bij jou in de buurt. Bekijk hier al onze vestigingen en laat je tanden witter maken.

 

Witte tanden of geld terug

Resultaat telt bij tanden bleken! Daarom krijg je bij ons altijd een gratis consult waarin we de resultaten vooraf bespreken. Wij garanderen je resultaat, welke behandeling je ook kiest. Zo niet, krijg je je geld terug. Dit zorgt ervoor dat je altijd tevreden bij ons de deur uitloopt. Lees hier over de ervaringen van klanten met The White Smile Company.

Nu geldige acties*
*Niet in combinatie met andere promoties

Dé specialist in tanden bleken

  • Garantie op resultaat
  • 100% veilig
  • 15 jaar ervaring
  • Gratis consult
  • Klanttevredenheid 9,2
Gratis consult
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x