Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Nu slechts €49

Basis behandeling tanden bleken

Snel en goedkoop je tanden laten bleken met de Basis behandeling!

Met onze Basis behandeling worden je tanden in korte tijd van 20 minuten tot ongeveer 4 tinten witter gemaakt. Je tanden zien er direct wat frisser uit. Voor écht hele witte tanden, adviseren we een hogere behandeling te nemen. Maar geen resultaat is wel geld terug bij ons!!!

Nog voordat we met de behandeling starten, bespreken wij met je het te verwachten resultaat na de behandeling. Dit doen we met behulp van een kleuranalyse. Wij bepalen dan je beginkleur van je gebit en geven een indicatie van de eindkleur na het tanden bleken. We kijken daarbij ook naar jouw tandglazuur, je genetische kleur van het tandbeen en andere zaken zoals je consumptiegebruik die het eindresultaat kunnen beïnvloeden. 

De behandeling zelf duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Hiervan is 20 minuten effectieve behandeling onder onze speciale LED-Blue bleeklampen.

Gedurende de behandeling zit je in een prive ruimte zonder andere personen en kun je gezellig naar je eigen favoriete televisieprogramma kijken. Wij doen niet aan groepssessies zoals sommige andere bleekbedrijven. Bij ons staat de klant centraal en krijg je een individuele behandeling.

Je kunt ook altijd langskomen voor een gratis consult!

Polijsten vooraf wordt sterk aanbevolen voor een nog beter resultaat!

Heb je vragen? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een van de vestigingen. Wij garanderen 100% veiligheid, een geheel pijnloze behandeling en geen nadelig effect op je witgebit! 

GEEN RESULTAAT = GELD TERUG*
*zie voorwaarden

Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x