Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Nu slechts €89

Intensive behandeling tanden bleken

Wil je echt witte tanden? Ga dan voor de Intensive behandeling!

Kies je voor onze Intensive behandeling, dan worden je tanden tot ongeveer 7 tinten lichter gebleekt. Deze behandeling is net iets krachtiger dan de basis behandeling.

Voorafgaande aan de behandeling, maken wij een kleuranalyse van je gebit en doen we een schatting van de eindkleur van je gebit na het tanden bleken. De kleurbepaling vooraf is belangrijk om in te schatten hoeveel tinten witter je tanden zullen worden. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie van je gebit, je consumptiegebruik en wat er mogelijk is met jouw gebit.

Je kunt ook altijd eerste een gratis consult inplannen en dan besluiten welke behandeling je zou willen hebben. Wij doen ons uiterste best om je eindkleur zo goed mogelijk in te schatten zodat je voor de juiste behandeling kunt kiezen.

Deze snelle maar effectieve behandeling duurt ongeveer 1 uur, waarvan 2 x 20 minuten effectieve behandeling met onze moderne led-bleeklampen.

Uiteraard is deze behandeling 100% veilig en pijnloos en heeft het geen nadelige effecten op je gebit! Vragen? Bekijk ook onze veelgestelde vragen!

Polijsten vooraf wordt sterk aanbevolen voor een nog beter resultaat!

GEEN RESULTAAT = GELD TERUG*
*zie voorwaarden

Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x