Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Nu slechts €169

VIP behandeling witte tanden

De beste behandeling voor het mooiste resultaat!

De exclusieve VIP behandeling is onze 5-sterren kwaliteitsbehandeling. Bij deze behandeling gebruiken wij de nieuwste technieken en beste materialen om je tanden maximaal te bleken. Hierdoor is de maximale witheid van het gebit gegarandeerd. Wij bleken namelijk je tanden tot aan je eigen genetische kleur. Dat is het maximaal haalbare resultaat! Je kunt je tanden niet witter laten maken dan je eigen genetische kleur. De VIP behandeling haalt alle onnatuurlijke verkleuringen uit je gebit. Hierna heb je weer een mooi witgebit terug.

Deze behandeling wordt vaak uitgevoerd bij bekende Nederlanders, modellen, of mensen voor wie een perfect witgebit belangrijk is.

Maximaal resultaat!

Je tanden kunnen met een VIP behandeling tot ongeveer 14 tinten witter worden. Dat is een enorm verschil. Dit komt mede dankzij een unieke XS voorbehandeling van je tanden. Door deze speciale voorbehandeling kunnen we een 30% tot 50% witter resultaat bereiken. Wij bespreken dit met je voor én na de behandeling en met behulp van onze kleuranalyse.

De totale behandeling duurt iets langer dan de andere behandelingen, namelijk ongeveer twee uur. Hiervan is 5 x 15 minuten de effectieve behandeltijd met de led-bleeklamp.

Met behulp van een krachtige exclusieve whitening-gel bereiken wij de optimale witheid. Het beste resultaat bereik je door vooraf je tanden te laten polijsten. Polijsten is echter optioneel want niet iedereen wil dat. De standaard fluorbehandeling na de behandeling bevordert de gezondheid van het gebit en maakt het glazuur sterk. Je ontvangt na de behandeling een luxe tube professionele whitening tandpasta kado. Dit om een optimaal witgebit te houden. 

Tijdens de behandeling heb je een eigen TV en kun je van je favoriete programma genieten. 

Heb je vragen? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een van de vestigingen. Wij garanderen 100% veiligheid, een geheel pijnloze behandeling en geen nadelig effect op je gebit! 

GEEN RESULTAAT = GELD TERUG*
*zie voorwaarden

Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x