Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
100% veilig
GRATIS consult
15+ jaren ervaring
Privé behandelruimtes
Nieuwste bleekgels
Klanttevredenheid 9,2
Optie tanden polijsten
Betaling altijd achteraf!
Eigen TV tijdens behandeling
Garantie op resultaat
Enige professionele kliniek in NL
Nu slechts €179

VIP behandeling witte tanden

De beste behandeling voor het mooiste resultaat!

De exclusieve VIP behandeling is onze 5-sterren behandeling. Bij deze behandeling gebruiken wij de nieuwste technieken en beste materialen. Hierdoor is de maximale witheid van het gebit gegarandeerd waarbij wij de tanden bleken tot aan je eigen genetische kleur. Dat is het maximaal haalbare resultaat!

Deze behandeling wordt vaak uitgevoerd bij bekende Nederlanders, modellen, of mensen voor wie een perfect witgebit belangrijk is.

Je tanden kunnen met een VIP behandeling tot ongeveer 14 tinten lichter worden dankzij een unieke voorbehandeling. Dit resulteert in een 30% tot 50% witter resultaat. Wij bespreken dit met je voor én na de behandeling middels onze kleurbepaling.

De behandeling duurt iets langer dan de andere behandelingen, ongeveer twee uur, waarvan 5 x 15 minuten effectieve behandeltijd met de led-bleeklamp.

Wij polijsten je gebit eerst vooraf. Wil je dat niet, laat het ons dan weten. Met behulp van een krachtige exclusieve whitening-gel bereiken wij optimale witheid, de fluorbehandeling na de behandeling bevordert de gezondheid van het gebit en maakt het glazuur sterk. Je ontvangt na de behandeling ook een tube professionele whitening tandpasta, om je een optimaal witgebit te houden.

Heb je vragen? Bekijk dan ook onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een van de vestigingen. Wij garanderen 100% veiligheid, een geheel pijnloze behandeling en geen nadelig effect op je gebit!

Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling boeken
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x