Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Privé behandelruimtes
Eigen TV tijdens behandeling
Garantie op resultaat
100% veilig
GRATIS consult
15+ jaren ervaring
Enige professionele kliniek in NL
Nieuwste bleekgels
Klanttevredenheid 9,2
Optie tanden polijsten
Betaling altijd achteraf!
januari 2020

Hallo witte tanden!

Welkom witte tanden en hallo hollywood smile!

Een spleetje tussen je tanden, wordt van oudsher gezien als een van de zeven schoonheden. Toch denken tegenwoordig meer en meer mensen hierbij eerder aan witte tanden. De Hollywood Smile staat namelijk symbool voor schoonheid en succes. En het mooie is, hij is gewoon binnen tandbereik ;). Gele tanden witter maken is namelijk niet langer voorbehouden aan de Hollywood-sterren.

Selfie met drankje en witte tanden

 

Hoe ontstaan gele tanden?

Vanaf het moment dat je ‘grote mensen tanden’ doorkomen, behoort een wit gebit eigenlijk al tot het verleden. Tal van aspecten uit het dagelijks leven hebben namelijk invloed op de kleur van ons glazuur. Van het (veelvuldig) consumeren van zoetigheid tot roken en het drinken van wijn, thee of koffie. Daarnaast kunnen tanden verkleuren door medicijngebruik, een barst in het glazuur of slechte hygiëne.

Witte tanden stralen succes uit

Wat de oorzaak ook is, gele tanden zijn op zijn zachtst gezegd vervelend. Zeker in een maatschappij waar succes veelal wordt afgemeten aan hoe je eruit ziet. Recent onderzoek van de American Acadamy of Cosmetic Dentistery wees uit dat mensen met witte tanden niet alleen als aantrekkelijker en succesvoller worden gezien, maar ook nog eens tot vijf jaar jonger worden geschat!  Kortom, heb je een sollicitatiegesprek in het verschiet? Een veelbelovende (Tinder)date voor de boeg? Of wil je meer zakelijk succes boeken? Overweeg dan toch maar eens om je tanden een paar tinten lichter te laten maken.

Tanden bleken is 100% veilig

Gelukkig is professioneel tanden bleken makkelijker en dichterbij dan je denkt. Waar bleken tot een paar jaar geleden nog gezien werd als eng, onnatuurlijk en zelfs gevaarlijk, bewijst de opkomst van tandenbleek klinieken het tegendeel. Zo is The White Smile Company niet alleen te vinden in grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, maar kun je voor een wit gebit ook terecht in Tilburg en Utrecht. Bij alle vestigingen van The White Smile Company staan deskundigen voor je klaar en staat veiligheid op de eerste plaats. Alleen zo kunnen we je succesvol een witte glimlach garanderen.

Maak nu afspraak en laat je tanden bleken

Zoals je ziet, is tanden bleken niet alleen volledig ingeburgerd, het is ook nog eens super eenvoudig, veilig en betaalbaar. Kortom, weg gele lach, hallo white smile! Boek snel een gratis consult in of bekijk onze reviews!

Terug naar overzicht

Deel dit bericht

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x