Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
100% veilig
GRATIS consult
15+ jaren ervaring
Privé behandelruimtes
Nieuwste bleekgels
Klanttevredenheid 9,2
Optie tanden polijsten
Betaling altijd achteraf!
Eigen TV tijdens behandeling
Garantie op resultaat
Enige professionele kliniek in NL
augustus 2019

Tanden witter maken

Koffie, thee, roken (jazeker, mensen doen het nog) en voeding. Zomaar wat oorzaken van een ‘geel’ gebit. Het verkleurde glazuur is velen een doorn in het oog wanneer ze ‘s ochtends in de spiegel kijken. Gelukkig is er tegenwoordig de mogelijkheid om je tanden weer schitterend wit te maken. Bij The White Smile Company doen we dit dagelijks bij talloze mensen die helemaal ‘klaar’ zijn met hun huidige gebit. Uiterst veilig, vakkundig, hygiënisch en secuur.

Een stralende glimlach.

Voor heel veel mensen de ultieme vorm van schoonheid. Niet voor niets wordt een hagelwitte glimlach ook wel The Hollywood Smile genoemd. Vanaf de rode loper stralen de oogverblindende monden van de sterren je tegemoet. Maar denk nou niet dat de Kim Kardashians, Brad Pitts of Emma Watsons van zichzelf zulke witte bijtertjes hebben. Het ís dat The White Smile Company geen vestiging in de VS heeft anders hadden ze de deur er platgelopen. Nee, niets menselijks is Hollywood vreemd; tanden bleken is daar al jaren een publiek geheim.

Hoe werkt tanden bleken?

Eigenlijk heel simpel. Binnen een uur is het voor onze specialisten mogelijk om je gele tanden tot wel 10 (!) tinten witter te maken! Crèmetje op je lippen tegen het uitdrogen, watjes en gel in je mond om je tandvlees te ‘beschermen’ en het bleken kan beginnen. Nadat de bleekgel op je tanden is aangebracht, wordt er een ‘blacklight’ op je mond gericht om je tandglazuur te demineraliseren. Al naar gelang de tint die je wenst, herhaalt onze specialist dit proces maximaal drie keer. Na iets meer dan een uur sta je weer buiten. Te stralen.

Kun je ook thuis bleken?

Citroenen, bakpoeder en kurkuma. Zomaar enkele producten die de laatste tijd veelvuldig in het nieuws zijn geweest als het gaat om het streven naar een stralend wit gebit. Thuis bleken; volgens veel mensen zou dit een mooi alternatief zijn voor de tandenbleek kliniek.
Toch heeft onderzoek aangetoond dat geen van bovengenoemde middelen bijdraagt aan een wit gebit. Het zuur van citroenen kan zelfs negatieve gevolgen hebben voor je glazuur terwijl bakpoeder koolhydraten bevat die gaatjes kunnen veroorzaken. En kurkuma. Kurkuma is geel en heet in het Nederlands zelfs geelwortel. Niet per se een garantie voor witte tanden  

Kortom, als je zeker wilt zijn van wittere tanden en kiezen, dan is een bezoek aan The White Smile Company de enige bewezen oplossing.  

Witte tanden wit houden.

Om er zeker van te zijn dat je zo lang mogelijk van je nieuwe Hollywood Smile kunt genieten, is het van groot belang om een aantal dingen in acht te nemen. Na de behandeling is het verstandig om de eerste 24 uur voorzichtig te zijn met ‘felgekleurd’ en suikerrijk eten en drinken. Denk aan koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Mooi moment dus om een keer dat heerlijke rijstgerecht te maken of een banaantje door de yoghurt te doen.

Pas op met kleurstoffen.

Een dag na het bleken, kun je alles weer eten en drinken. Al blijft het verstandig om een beetje op te passen met producten die op een wit tafellaken de ergste vlekken achterlaten. Maar dit handige ezelsbruggetje geldt eigenlijk voor iedereen. Wat ook voor iedereen geldt: poets twee keer per dag je tanden met onze speciale (whitening) tandpasta en geniet nog langer van je schitterende gebit.

Maak een afspraak.

Zoals je ziet, is tanden bleken niet alleen volledig ingeburgerd, het is ook nog eens super eenvoudig, veilig en betaalbaar. Kortom, weg gele lach, hallo white smile! Boek snel een gratis consult in een van onze tandenbleek klinieken!

Tip!
Benieuwd hoe die ‘nieuwe’ perfecte glimlach eruit gaat zien op Insta? Geef jezelf alvast witte tanden in Photoshop ;-).

Bekijk de YouTube tutorial hier

Terug naar overzicht

Deel dit bericht

Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Bekijk alle vestigingen
Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling boeken
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x