Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
april 2020

Tanden witter maken

Hoe kun je jouw tanden witter maken?

Wil jij je tanden witter maken? Dan ben je niet de enige. Voor heel veel mensen is een wit gebit de ultieme vorm van schoonheid. Koffie, thee, roken en voeding zijn oorzaken van een geel gebit. Het verkleurde glazuur is velen een doorn in het oog wanneer ze ‘s ochtends in de spiegel kijken. Gelukkig is er tegenwoordig de mogelijkheid om je tanden weer schitterend wit te maken. Door zelf je tanden te witten of door je tanden te laten witten. 

Zelf tanden witten in de spiegel

Veilig je tanden witter maken

Bij The White Smile Company kan je je tanden laten bleken. Makkelijker dan dit word het eigenlijk niet. Binnen een uur is het voor onze specialisten mogelijk om je gele tanden tot wel 10 tinten witter te maken! Crèmetje op je lippen tegen het uitdrogen, watjes en gel in je mond om je tandvlees te beschermen en het bleken kan beginnen. Nadat de bleekgel op je tanden is aangebracht, wordt er een ‘blacklight’ op je mond gericht om je tandglazuur te demineraliseren. Al naar gelang de tint die je wenst, herhaalt onze specialist dit proces maximaal drie keer. Na een uurtje sta je weer buiten. Te stralen. Bij The White Smile Company doen we dit dagelijks bij talloze mensen die klaar zijn voor een transformatie van hun gebit. Uiterst veilig, vakkundig, hygiënisch en secuur.

Thuis je tanden witten?

Thuis bleken; volgens veel blogs zou dit een mooi alternatief zijn voor professioneel je tanden laten witten. Een aantal middelen kunnen je helpen om je tanden een tint of 2 witter te krijgen. Belangrijk is wel dat onderzoek heeft aangetoond dat geen van de middelen om thuis je tanden te witten zo succesvol zijn als in een kliniek, dus verwacht geen extreme transformaties. Citroenen, bakpoeder en kurkuma, kunnen je helpen om je tanden een tintje witter te maken. Daarnaast is je tanden poetsen met blekende tandpasta een optie. De Pearl White tandpasta is een voorbeeld van zo’n blekende tandpasta. Deze tandpasta zorgt voor reiniging in- en op de tanden. Zo krijg je een mooier wit gebit. Als je tanden meer dan een tint of 2 wilt witten en niet wilt laten witten in een White Smile kliniek kun je ook kiezen voor een thuisbleek-set. Zonder enig gevaar voor je tanden, kun je met deze whitening kit je tanden weer thuis fantastisch wit laten bleken.  Er is zoals je ziet veel mogelijk. Het is wel belangrijk om veilig met ingrediënten om te gaan zo kan zelfs het zuur van citroenen kan zelfs negatieve gevolgen hebben voor je glazuur terwijl bakpoeder koolhydraten bevat die gaatjes kunnen veroorzaken. Kortom, 100% als je zeker wilt zijn van wittere tanden en kiezen op een veilige manier, dan is een bezoek aan The White Smile Company een zekerheid.  

Witte tanden wit houden.

Om er zeker van te zijn dat je zo lang mogelijk van je nieuwe Hollywood Smile kunt genieten, is het van groot belang om een aantal dingen in acht te nemen. Na de kliniek of thuisbehandeling is het verstandig om de eerste 24 uur voorzichtig te zijn met ‘felgekleurd’ en suikerrijk eten en drinken. Denk aan koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomatenketchup. Mooi moment dus om een keer dat heerlijke rijstgerecht te maken of een banaantje door de yoghurt te doen.

Pas op met kleurstoffen.

Een dag na het bleken, kun je alles weer eten en drinken. Al blijft het verstandig om een beetje op te passen met producten die op een wit tafellaken de ergste vlekken achterlaten. Maar dit handige ezelsbruggetje geldt eigenlijk voor iedereen. Wat ook voor iedereen geldt: poets twee keer per dag je tanden met onze speciale (whitening) tandpasta en geniet nog langer van je schitterende gebit.

Maak een afspraak.

Zoals je ziet, is tanden bleken super eenvoudig, veilig en betaalbaar. Kortom, weg gele lach, hallo white smile! Boek snel een gratis consult in een van onze tandenbleek klinieken!

Terug naar overzicht

Deel dit bericht

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x