Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
Privé behandelruimtes
Eigen TV tijdens behandeling
Garantie op resultaat
100% veilig
GRATIS consult
15+ jaren ervaring
Enige professionele kliniek in NL
Nieuwste bleekgels
Klanttevredenheid 9,2
Optie tanden polijsten
Betaling altijd achteraf!

Disclaimer

Wie gebruikmaakt van de informatie op deze internetsite gaat akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen. The White Smile Company behoudt zich het recht deze voorwaarden en bepalingen op elk gewenst moment aan te passen.

The White Smile Company is verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. The White Smile Company streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. The White Smile Company aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze site.

Deze website kan links of verwijzingen bevatten naar andere sites. The White Smile Company is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en is evenmin aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit de inhoud daarvan.

Alle tot individuen herleidbare gegevens in de digitale correspondentie met deze website zal The White Smile Company met grote zorgvuldigheid behandelen. Uw gegevens worden niet aan derden verkocht of ter inzage gegeven.

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x