Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44

Garantie op resultaat

Garantie:

The White Smile Company wil alleen maar tevreden klanten. Daarom geven we ook garantie op onze behandelingen. Wanneer je vindt dat je tanden niet witter zijn geworden na een behandeling (geen resultaat), is dat natuurlijk zonde van je geld. Mocht dat laatste het geval zijn, dan betalen we je het bedrag natuurlijk aan je terug. Wij kennen dus geen resultaat=geld terug garantie. Lees wel eerst even de voorwaarden hieronder:

  • Je kunt je tanden maximaal bleken tot je eigen genetische kleur. Witter kan niet. Iedereen heeft een andere genetische kleur dus hou daar rekening mee. Net als je huid. Sommige mensen worden in de zon bruiner dan anderen. Met tanden is dat eigenlijk net zo het geval.
  • Wij hebben 4 behandelingen die kwa intensiteit oplopen. Hoe langer de behandeling, hoe witter het resultaat zal zijn.
  • Voorafgaande aan de behandeling schatten wij het uiteindelijke resultaat (tinten wit) in. Wij proberen die zo nauwkeurig mogelijk te bepalen aan de hand van je consumptiegebruik en de geselecteerde behandeling.
  • Wij noteren in je dossier altijd je beginkleur voor de behandeling, en de eindkleur na de behandeling zodat we goed zien wat het resultaat is geworden. 
  • Wanneer je kunt aantonen dat jouw tanden geen enkele tint witter zijn geworden – krijg je van ons gratis opnieuw dezelfde (2e) behandeling.
  • Indien er na de 2e (gratis) behandeling nog geen enkele tint verschil is, dan krijg je uiteraard je geld terug. Geen resultaat is dus geld terug.
  • Waarom werkt de eerste behandeling niet maar de tweede wel? Dit heeft met de activatietijd te maken. In de meeste gevallen werkt de bleekgel direct. Maar bij een enkeling heeft de gel langer de tijd nodig. Het komt zelden voor dat er geen resultaat is. Wij willen dat iedereen een witgebit krijgt!

Voorwaarden garantie:

  • Naleven van het consumptie protocol direct na behandeling. Deze krijg je mee naar huis na de behandeling. Het is belangrijk om na de behandeling bepaalde etenswaren niet te eten. Dat staat in het protocol
  • Voor- en na kleurmeting van de tanden, gemaakt bij ons in de vestiging, zowel de eerste als de tweede keer.
  • Binnen 2 dagen na de bleekbehandeling aan ons kenbaar maken dat je geen resultaat ervaart en gebruik wenst te maken van de garantie.

Wanneer niet aan de voorwaarden wordt voldaan dan is de garantie helaas niet van toepassing. Wij willen alleen blije klanten met witte tanden. Dus geen resultaat is ook voor ons echt niet acceptabel. Als je tanden wel een aantal tinten witter zijn geworden, maar nog niet wit genoeg voor jou, dan adviseren we je nog een nabehandeling te doen.

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x