Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44

Selecteer jouw vestiging voor de prijzen:

 

Basis

behandeling

Intensive

behandeling

Premium

behandeling

VIP

behandeling
Resultaat Tot 4 tinten lichter Tot 7 tinten lichter Tot 10 tinten lichter Tot 14 tinten lichter
Geen resultaat, geld terug garantie**
Prive behandelruimte + TV
Kleurmeting voor/achteraf
Consult
Gratis waardebon t.w.v. €20,-
Gebitsanalyse
Voorbehandeling
Fluoride
Professionele whitening tandpasta
Totale tijd
45 MIN
60 MIN
90 MIN
120 MIN
Aantal sessies
1* 20 MIN
2* 20 MIN
3* 20 MIN
5* 15 MIN
 
Maak afspraak Meer over deze behandeling
Maak afspraak Meer over deze behandeling
Maak afspraak Meer over deze behandeling
Maak afspraak Meer over deze behandeling

Tanden bleken prijzen & behandelingen

100% veilig en professioneel je tanden bleken in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam of Tilburg?

Lees hier meer informatie over tanden bleken. Direct een behandeling boeken? Bekijk dan onze vestigingen!

Laat je tanden bleken voor een stralende glimlach. 

Niets is zo aantrekkelijk en aanstekelijk als een stralende glimlach. Als je naar anderen lacht lachen ze vanzelf terug. Een schoon en wit gebit wordt als een van de meest belangrijke kenmerken gezien voor aantrekkelijke mensen. Sinds tanden bleken betaalbaar is geworden laten elk jaar steeds meer Nederlanders hun tanden professioneel bleken. 

Hoe krijg je witte tanden?

Er bestaan verschillende manieren om je tanden witter te maken. Je kunt je tanden witter maken door ze zelf met bakpoeder of agressieve tandpasta van de drogist te behandelen. Dit polijst op een ruwe manier je tandglazuur, met andere woorden je schuurt een gedeelte van je tandglazuur weg waardoor je tanden er witter uitzien. Dit kan op lange termijn schadelijk zijn voor je tanden. 

Tanden bleken is een behandeling om op een veilige manier de kleur van natuurlijke tandglazuur witter te maken. De tanden worden echt gebleekt, dit levert het beste resultaat. In dit artikel zullen we het alleen hebben over de bleek methodes die echt zorgen voor wittere tanden. Het bleken van tanden is niet permanent en een bijwerking kan om de paar jaar nodig zijn, of zelfs vaker dan u rookt, koffie, thee of wijn drinkt.

Meisje laat tanden bleken, lach

Jouw tanden bleken met de behandeling die bij je past!

Er zijn verschillende soorten bleekmethoden afhankelijk van de hoeveelheid tandheelkundig werk die je hebt gehad, de gevoeligheid van je mond en de kleur van je tanden. Op basis van een consult en je unieke situatie kan The White Smile Company de volgende geschikte whitening methoden voorstellen.

Tanden bleekset

Je kunt met een tanden bleekset thuis je tanden bleken meestal gaat het om een gebitsbeschermer met een op peroxide gebaseerde witmaker die gedurende meerdere dagen op de tanden wordt aangebracht. Houd er rekening mee dat het bleken van tanden niet werkt op kronen, fineer, vullingen of doppen. 

Professioneel tanden laten bleken bij een kliniek

Tanden bleken wordt bij de White Smile Company meestal gedaan in één bezoek. De specialist past een bleekmiddel toe op de tanden terwijl het tandvlees wordt afgeschermd om mogelijke irritatie te verminderen. Daarnaast worden er ook speciale lichten gebruikt om het proces te verbeteren. Jij kunt rustig tv kijken in een privekamer. Vaak sta je met een uur weer buiten. Wij reserveren standaard tijd na een consult om eventueel gelijk je tanden te kunnen bleken. Daarvoor hoef je dan niet nog helemaal terug te komen.  Bekijk hier alle verschillende behandelingen. Wil je weten waar je dit kunt laten doen? Bekijk dan onze vestigingen

Whitening tandpasta

Whitening tandpasta’s bevatten een kleine hoeveelheid bleekmiddel, milde schuurmiddelen en andere middelen. Dit zorgt ervoor dat deze tandpasta’s  kleine vlekken op het oppervlakte van de tanden kunnen verwijderen. Als gevolg kunnen whitening tandpasta’s je tanden 1 of 2 tinten witter maken. Ideaal als je al relatief witte tanden hebt of als je na een behandeling je tanden langer wit wilt houden. Met deze professionele tandpasta worden je tanden witter en krijgt je een frisse smaak. 

The White Smile Company is een echte professional op het gebied van tanden bleken.

Bij the White Smile Company zijn we al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in tanden bleken. Onze bleek behandelingen zijn volledig veilig en richten geen blijvende veranderingen aan aan jouw gebit. Daarnaast helpen onze professionals je bij een consult met eerlijk advies over welke tint je kunt bereiken. Omdat het bleken van tanden alleen werkt op natuurlijk tandglazuur, is het van essentieel belang om de vervanging van oude vullingen, kronen, enz. te evalueren zodat ze overeenkomen met de nieuwe gebleekte tanden. 

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44

Moeite met de juiste bleek behandeling kiezen?

Mocht je vragen hebben over de verschillende behandelingen, of wil je weten welke behandeling het beste bij jouw gebit past? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan je graag te woord! Je kunt ook altijd een gratis consult inplannen zonder verdere verplichtingen.

#MyWhiteSmile Volg ons op Instagram
Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x