Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44

Veilig tanden bleken

100% veilig tanden bleken bij The White Smile Company

 The White Smile Company bleekt al 16 jaar professioneel tanden in Nederland en voldoet aan de strengste veiligheid en hygiene normen. 

✅ 100% conform aan Europese richtlijnen 

Je tanden laten bleken bij The White Smile Company is 100% veilig. Heb je toch nog vragen over de veiligheid, bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een van de vestigingen.

Geen gevoelige tanden

The White Smile Company gebruikt de nieuwste generatie bleekgels. Deze zijn ontwikkeld zodat je tanden niet gevoelig worden. 

✅ Geen irritaties of schade aan tandvlees

Ontblote tandhalzen worden niet beschadigd of geirriteerd door onze behandelmethode. Onze specialisten gebruiken een blauwe beschermende gel die over je tandhalzen ligt en ervoor zorgt dat je tandhalzen niet in aanraking komen met de bleekgel.

Peroxide-vrije gel

We gebruiken peroxide-vrije gel om tanden te bleken, Onze bleekgel bevat maximaal 0,1% waterstofperoxide. Daarnaast bevat de gel natriumperboraat of natriumbicarbonaat. Deze ingrediënten reinigen en bleken de tanden effectief en 100% veilig.

Demineralisatie techniek

Dat betekent dat er mineralen uit je tandglazuur worden onttrokken. Dit klinkt eng maar realiseer je dat deze mineralen binnen 24 uur weer volledig aangevuld zijn. Door de LED lamp die we tijdens de behandeling gebruiken, zorgen we dat het effect van de bleekgels geactiveerd en versterkt wordt. Dankzij een ingebouwde infrarood-filter en een lichtfrequentie die volledig buiten het UV-spectrum valt, zendt de led-lamp die wij gebruiken geen warmte of UV-licht uit. Onze led-lampen zetten 95% van hun energie om in licht en slechts 5% in warmte. Het licht van onze led-lamp is dus volledig veilig voor je gebit en de rest van je mond of lichaam.

Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen Bekijk alle vestigingen Afspraak inplannen Of bel: 010 307 00 44
behandeling kiezen
Tip TIP: bekijk ook onze webshop voor de nieuwste producten op het gebied van teeth whitening!
x